Всички категории

Техническа информация

Начало>Новини>Техническа информация

HOT НОВИНИ

Постоянна ли е домашната машина за епилация на IPL? Колко дълго трае домашната IPL епилация?

Време: 2019-10-29 Хитове : 171

Днес Шенжен Нобъл ще научи за това дали домашният инструмент за епилация на ipl наистина може да постигне трайна депилация от два аспекта? Колко дълго може да продължи трайната епилация?

Най-ефективният метод за обезкосмяване е лечението за епилация с интензивна импулсна светлина (IPL), което действа удивително за повечето. Той дава трайни резултати от всички други методи за обезкосмяване и може да се използва за лечение на коса на която и да е част от тялото.

Обезкосмяването отдавна е загриженост на мнозина, което води до различни методи за епилация като пиене, кола маска или бръснене. Но най-добрата алтернатива на цялата тази караница и болка с тези методи е усъвършенстваната техника за обезкосмяване, епилация на дома IPL. Това е лечение, което си заслужава инвестицията в сравнение с всички други методи и дава далеч по-добри резултати.

Преди да зададете очаквания за домашно лечение с IPL епилация, от съществено значение е да разберете как работи процедурата и какви резултати да очаквате от нея. Докато домашната IPL епилация има по-постоянни резултати от всички други методи за епилация, но нейната ефективност и резултати варират от човек на човек и зависят от други фактори, като генетика, цвят на косата, тон на кожата, медицински състояния или хормонален дисбаланс в тялото.

1-2103201Р320527

Постоянно намаляване на нежеланата коса

Практичен метод за обезкосмяване е домашното лечение за IPL епилация, тъй като помага за трайно намаляване на нежеланото окосмяване. Резултатите са ефективни, но това не означава, че домашната IPL епилация е 100% постоянна. Трудно е да се оцени ефективността на домашната IPL епилация само след една сесия; успехът обаче е видим само след курса на цялостно лечение (необходимия брой сесии).

Това означава, че средно лечението с IPL за епилация в домашни условия осигурява 70-90 процента трайно намаляване на нежеланото окосмяване на третираните участъци.

Съществува обаче 10-30 процента шанс за повторен растеж на косата поради различни фактори, споменати по-рано. Някои хора могат да получат резултати по-бързо от други, докато някои може да се нуждаят и от поддържащо лечение, дори след броя сесии, необходими за най-добри резултати.

Няма съмнение обаче, че домашната IPL епилация е по-постоянен и по-ефективен метод за премахване на космите в сравнение с други традиционни методи за обезкосмяване. Това обаче не гарантира 100% резултати, тъй като ефективността на домашната IPL епилация зависи от различни телесни черти, които са извън контрола на никого.

Когато резултатите са невероятни и дълготрайни и няма никакво затруднение да бягате в салона през седмица за епилация, тогава IPL за домашна епилация е най-добрият избор.

1-2103201P353P0

Колко време продължава домашната IPL епилация?

Друга загриженост при домашната IPL епилация е нейните резултати, колко дълго трае?

Въпреки че никога няма гаранция, че домашното лечение с IPL епилация ще ви направи без косми за цял живот, но осигурява дълготрайни резултати. Важно е да се разбере, че всеки човек реагира по различен начин на лечението с IPL за домашна епилация. Докато някои хора изпитват 100% намаляване на растежа на косата, други може да го видят между 70 и 90 процента.

1-2103201P323X1

За трайни резултати трайно намаляване на нежеланото окосмяване е възможно само с епилация на дома IPL, когато косменият фоликул е разрушен. Ако по време на лечението косменият фоликул е само повреден, косата ще расте отново. Скоростта на повторен растеж на косата е доста променлива, тъй като за някои хора това може да стане след няколко месеца или години, докато за други може изобщо никога да не изпитват нужда от премахване на космите.

Времето за повторен растеж на косата зависи от цикъла на растеж на косата на човека. Следователно, резултатите могат да варират от човек на човек. Поради тази причина повечето хора ще се нуждаят от ежегодна поддръжка, за да гарантират, че всяка възможност за повторно израстване на косата е елиминирана, което ви дава идеално гладка и без коса кожа.