Всички категории

Техническа информация

Начало>Новини>Техническа информация

HOT НОВИНИ

Постижима ли е трайна епилация чрез използване на устройство за епилация

Време: 2021-03-03 Хитове : 2

По темата за устройствата за епилация винаги има най-различни въпроси. Като например дали технологията за обезкосмяване е зряла, дали използването на устройството за обезкосмяване ще повлияе на здравето ни, но един от въпросите, за които всички най-много се тревожат, е: дали наистина е възможно да се постигне трайно обезкосмяване при използване на епилация устройство, в края на краищата това е и първоначалното намерение, поради което използваме устройството за епилация.

1-2103201Q14Rc

Момичета, които обичат красотата, са изпробвали всякакви методи за премахване на косми, за да премахнат космите, като използват крем за епилация и самобръсначка. Установили ли сте, че е нараснал отново след кратък период от време. След бръснене с нож за епилация се установява, че космените фоликули са склонни към възпаление, за да образуват множество малки червени петна, а косата също е по-дебела и по-дебела, тъй като косата е обръсната. Въз основа на отрицателния резултат от предишния метод за епилация, домашното IPL устройство за епилация е популярно скоро след пускането му на пазара.

Много хора имат неразбиране относно устройството за епилация - устройството за епилация няма да расте по-дълго, след като го използвате веднъж. Грешно е!

Може да се наложи да изясним какво представлява цикълът на растеж на косата. Цикълът на растеж на косата е разделен на три цикъла: фаза на растеж, фаза на дегенерация и фаза на покой. Всеки ден ще имаме косми, които падат естествено и новите косми постепенно ще поникнат. Така че броят на отпадналите косми и броят на израсналите косми са приблизително еднакви. но всъщност все още има някои космени фоликули, които са във фаза на покой.

Фотонната епилация засяга главно косата във фазата на растеж. Той е почти неефективен за косата във фазата на дегенерация и латентност. Трябва да изчакаме тази част от косата да циркулира до следващата фаза на растеж, след което да направим лечение. Косата, която навлиза във фазата на растеж, е процес на непрекъснат цикъл, вместо да расте заедно. Следователно, фотонната епилация обикновено изисква 5-10 пъти употреба или дори повече пъти, за да се постигне по-добър ефект на епилация.