Всички категории

Техническа информация

Начало>Новини>Техническа информация

HOT НОВИНИ

Съвети и техники за епилация на мъжките срамни косми

Време: 2019-12-09 Хитове : 115

Преди беше, че значителната епилация е строго женска област - въпреки че винаги имаше изключения от правилото. Но освен да бъде плувец, екзотичен мъж танцьор, културист или колоездач, шансовете бяха мъжки косми по тялото да останат недокоснати и неподправени.

Съвременният съвременен човек обаче е много различен. Изследванията показват, че все повече мъже избират подобни права за подстригване - и техники като жените - включително епилация на срамната коса. 50 до 70% от мъжете правят някаква форма на маншпинг: термин, който се отнася до премахване на космите по тялото на мъжа за естетически и козметични цели.

1-2103201P51N25

От бакенбарди и гладки сандъци до епилация на мъжки срамни кости, „manscaping“ се очертава като популярна тенденция сред мъжете от всички възрасти. Но въпреки че мъжете стават все по-удобни с идеята да си мажат гърба или да подстригват косата на гърдите си, темата какво да се прави с гъста, неконтролирана срамна зона все още е чувствителна, смущаваща и лична.

Тъй като епилацията на срамните косми при мъжете става все по-честа, много салони и клиники започнаха да се грижат специално за мъжете и техните нужди, предлагайки както дискретност, така и професионализъм, за да ги накарат да се чувстват по-комфортно да обмислят по-дълготрайни методи за епилация, като кола маска, електролиза или лазер лечения.

Подстригването на косата е най -бързото решение за оране през дългите срамни косми, въпреки че няма да се отърве от всичко това. Подстригването обаче прави зоната по -видима и много по -лесна за бръснене или кола маска, ако това е планът.

1-2103201P519A6

Бръсненето на мъжки срамни косми изисква време, търпение и остра самобръсначка - избягвайте тъпите и самобръсначки за еднократна употреба. Няма такова нещо като изпълняване на пълен смърч надолу за пет минути преди да излезете на среща. Един неиздаден ход и в крайна сметка може да съжалявате. Не забравяйте, че там е много чувствителна, така че по -бавно.

Бръснете се бавно в посоката на растеж на косата и дръжте кожата здраво, докато се бръснете с другата ръка.

Ако се насочвате към маншейпинг чрез бръснене, тогава притежаването на два комплекта за бръснене определено е важно. Вземете един за лице и един за епилация на срамните кости. Използването на една и съща самобръсначка за двете зони не е особено хигиенично и ще притъпи остриетата по -бързо.

Депилацията с кола маска може да доведе до кожни инфекции, ако зоната не се грижи правилно след третирането. Важно е да следвате препоръките за последваща грижа, които обикновено включват използването на антибактериален лосион за кожа в продължение на няколко дни.

Пинцетите са чудесни за премахване на врастнали косми, които са се заклещили под кожата след бръснене или кола маска. Въпреки това може да боли адски, в зависимост от прага на болката ви. Само внимавайте да не прекалите.

1-2103201P520b0

Химическото отстраняване на космите на срамните мъже може да бъде сложно. От една страна, много кремове за епилация на срамни косми на химическа основа бързо и лесно разтварят косата наведнъж. От друга страна, обаче, в зависимост от продукта, някои може да съдържат и вредни съставки, които могат да увредят или дори да изгорят кожата. Пач тествайте всеки продукт на малка площ, за да видите дали е подходящ за вашия тип кожа.

След като прочетете тази статия, интересувате ли се от епилация? Ако да, добре дошли да се свържете с Shenzhen Noble Smart Manufacturing Technology CO., LTD. Ние предлагаме безболезнено устройство за обезкосмяване за постоянна употреба в домашни условия.