Всички категории

Техническа информация

Начало>Новини>Техническа информация

HOT НОВИНИ

Естествени решения за епилация

Време: 2019-11-06 Хитове : 146

Толкова предимства на IPL устройствата за епилация споменахме в предишните ни статии, днес Шенжен Нобъл ще ви покаже някои естествени решения за епилация.

Има няколко начина да спрете космите по тялото да растат по-бързо. Някои мъже и жени искат да премахнат някои нежелани косми по тялото. Може да не е постоянно, но можете да държите нежеланото окосмяване по тялото далеч от тялото за дълго време.

1-2103201P3452E

1.) Избягвайте добавките с биотин. Вие ли сте един от тях, който приема добавка? Проверете вашите добавки, за да видите дали има биотин в него. Биотинът е водоразтворим витамин В, от който всички се нуждаем в диетата си. Всички получаваме някаква форма на биотин чрез храните, които ядем. Твърде много биотин в нашите диети ще позволи на косата да расте по-бързо.

Не трябва да премахвате целия биотин от вашата диета. Ако приемате някои добавки за биотин, това може да обясни защо космите по тялото внезапно растат по-бързо.

2.) Вземете повече естроген във вашата диета. Жените се нуждаят от естроген, но за мъжете не мисля, че трябва да се стараете да вкарате повече женски хормон във вашата диета. Жените с ниски нива на естроген са склонни да растат повече косми по тялото. Говорете с Вашия лекар и обсъдете дали трябва да приемате естрогенни добавки или не.

Внимавайте, обаче, не искате твърде много естроген във вашата диета. Много високи нива на естроген са свързани с възможен растеж на тумори, особено при рак на гърдата. Затова не приемайте естрогенни добавки самостоятелно, без да се консултирате с медицински лекар.

1-2103201P34A64

3.) Опитайте да използвате куркума. Има някои спекулации, които показват, че куркумата може да помогне за спиране на растежа на космите по тялото. Ще ви трябват 1/2 чаша чиста куркума, смесена с около 1/4 брашно. Смесете в малко вода. Не много, може би само чаена лъжичка. Точно колкото да се получи паста. Нанесете върху местата по тялото, които искате да премахнете космите по тялото. Оставете го да действа около 5-10 минути. Куркумата не трябва да причинява дразнене, тъй като е мощно противовъзпалително средство.

Вземете душ след това. Куркуминът в куркума може да превърне кожата ви в жълто, така че трябва да вземете душ. Повтаряйте този процес поне 4-5 пъти седмично. В рамките на няколко месеца може да започнете да забелязвате, че косата расте по-бавно.

Дори лекарите са признали, че куркумата може да предотврати растежа, като разрушава структурата на космения фоликул.

4.) Кола маска по тялото. Това е най-евтиният и най-добрият начин да спрете космите по тялото да растат толкова бързо. Епилацията на тялото премахва космите от корена. Под кожата се откъсва целият корен. Това е най-добрият естествен начин за предотвратяване на растежа на космите по тялото толкова бързо. Някои могат да предпазят косата да не порасне до 2 месеца.

1-2103201P34OB

Най-хубавото е, че колкото повече епилирате тялото си, толкова по-тънка коса расте обратно. Знам, че това може да е малко болезнено за някои да опитат, но това е доказан метод, който наистина работи.

Освен споменатите по-горе решения за естествена епилация, тук препоръчваме друг ефективен, безболезнен и безопасен метод - използване на домашно IPL устройство за епилация. Устройството за IPL обезкосмяване в дома на Shenzhen Noble потвърждава принципите на механиката на човешкото тяло, цената му е разумна, след като бъде закупена, доживотна употреба, заслужавате да я имате.