Всички категории

Техническа информация

Начало>Новини>Техническа информация

HOT НОВИНИ

Постоянна лазерна епилация

Време: 2020-01-13 Хитове : 151

Как работи IPL лазерната епилация?

Най -новото поколение системи за интензивна импулсна светлина (IPL), произвежда прецизен лъч светлинна енергия, който безопасно предава през кожата, избирателно насочвайки пигмента в космите към фоликулите. Когато тази светлина се абсорбира от пигмента във фоликула на косата, тя се превръща в топлина, което от своя страна причинява термично увреждане на фоликула и трайно разрушава косата. Топлината също деактивира клетките, отговорни за растежа на нова коса.

1-2103201Р645335

Какви са предимствата на IPL?

Комфорт на пациента / приемане на пациента - кола маска, електролиза и дори бръснене могат да бъдат тромави процедури, които водят до дискомфорт и дразнене на кожата. По -специално електролизата и кола маска могат да бъдат доста болезнени и приемането на пациента за повторни процедури може да бъде ограничено от този опит. IPL процедурите са значително по -удобни, без дразнене на кожата. IPL поддържа активно охлаждане в ръчните части, което поддържа повърхността на кожата удобна по време на процедурите.

1-2103201P64JO

ПОСТОЯННО Редуциране на косата-Въз основа на поглъщането на специфични дължини на вълните на светлинна енергия, които се трансформират в топлина под повърхността на кожата, Интензивната импулсна светлина компрометира способността на тялото да расте отново косата в третираната зона. Постоянни и дълготрайни резултати!

1-2103201P64TR

Бързи и удобни лечения-Голямата повърхност, покрита от специализираните IPL ръкохватки, позволява бързо и ефективно третиране. Без дискомфорт след лечението е лесно да получите лечение на обяд и след това да се върнете в офиса същия следобед. Пълният набор от крака може да бъде лекуван за по -малко от 1 час, а лечението е ефективно без изискването косата да расте преди лечението, което означава, че можете да се бръснете чак до IPL сесията.