Всички категории

Техническа информация

Начало>Новини>Техническа информация

HOT НОВИНИ

Перманентна лазерна IPL епилация Ⅳ

Време: 2020-03-11 Хитове : 59

Колко дълго трябва да стоя на слънце преди и след IPL лечение?

Препоръчва се да излезете от слънцето 3 седмици преди лечението или за подходящия период от време кожата им да възвърне естествения си цвят. Препоръчва се също така да не почернявате или да използвате продукти за тен в рамките на предписаната серия от процедури с импулсна светлина, тъй като свръхактивният меланин може да причини ефект на пигментация.

1-2103201PGJS

Могат ли леченията с импулсна светлина да стимулират растежа на косата?

Определено е, че при малка част от популацията (<10%) съществува възможност пулсиращите светлинни процедури да стимулират спящите космени клетки да произвеждат активен космен фоликул. В тези редки случаи можете просто да премахнете спящия фоликул в следваща сесия, тъй като той прераства във фаза на анаген или активен растеж.

Можете ли да лекувате моите повдигнати бенки, които съдържат коса?

Не се препоръчва лечение на повдигнати бенки с растеж на косата, тъй като косата вероятно ще бъде премахната, но бенката може да загуби пигмент, поради което е трудно да се идентифицира.

1-2103201PGX00

Можете ли да третирате косата на гърба ми, където имам татуировка?

Има вероятност ръкохватката за епилация също да причини известно отстраняване на пигмента и потенциално да избледнее татуировката. Следователно не се препоръчва да се премахват космите на области, които също са татуирани, освен ако информираното съгласие, ясно идентифициращо възможността за избледняване или напълно премахване на части от татуировката, не е разрешено от вас, клиента.

1-2103201PG9A6

Мога ли да получа IPL лечение при менструация?

В някои случаи клиентите в рамките на менструалния си цикъл са по -чувствителни към усещането за интензивна пулсираща светлина. Препоръчва се да се тества пластир при значително по -ниски енергийни настройки и/или да се разсрочи клиента след завършване на техния цикъл преди извършване на процедури с импулсна светлина.