Всички категории

Техническа информация

Начало>Новини>Техническа информация

HOT НОВИНИ

Постоянна лазерна IPL епилация Ⅰ

Време: 2020-03-11 Хитове : 120

Колко процедури ще са необходими на устройството за епилация на Noble IPL?

Косата расте в три цикъла, наречени анаген, катаген и телоген. IPL и Laser IPL технологията взаимодейства най-ефективно с косата във фазата на анаген (или активен растеж), когато косата е с най-високо съдържание на пигмент. Следователно са необходими множество лечения, за да се постигне трайно намаляване на окосмяването. Средно приблизително 20% намаление ще бъде забелязано при първоначалното лечение и до 95% намаление може да бъде реализирано при четири до шест лечения. Не забравяйте, че след леченията намалението ще бъде постоянно!

1-2103201PF11a

Какво се случва веднага след лечение?

IPL работи по минимално инвазивен начин за термично унищожаване на косата. Именно това прави процедурата толкова бърза и удобна. Два или три дни след лечението, стърнището може да се появи отново. Това НЕ е нов растеж на косата, а просто тялото, отделящо термично увредената коса; включително крушката.

Когато тази коса е напълно отделена, е време за следващото ви лечение (обикновено от четири до осем седмици). Тъй като IPL прониква през кожата точно до луковицата на косата, все още е добре да се бръснете между процедурите, ако желаете, но НЕ ПИСНЕТЕ или восък, тъй като това ще премахне целта.

1-2103201PF2b7

Има ли фактори, които могат да повлияят на лечението?

Някои фактори могат да направят тялото ви по-чувствително към светлина, което не изключва клиентите от лечение, но трябва да се разкрие по време на консултацията. Някои лекарства като мускулни релаксанти, антидепресанти, противоракови лекарства, лекарства против акне и локални кремове, съдържащи Retin-A, ще имат ефект върху параметрите на лечението. Тестовите пластири преди лечението осигуряват безопасни и ефективни резултати за всяка ситуация на клиента.

1-2103201PF32O

Има ли странични ефекти от лечението или специални инструкции след лечението?

За най-добри резултати активното дъбене и употребата на изкуствени продукти за дъбене трябва да бъдат прекратени преди и по време на лечението. След лечение, използвайте Sunblock (SPF25 +) върху зоната за третиране. Можете да се бръснете по време на леченията, но не нанасяйте с восък или пищи косата, тъй като това ще премахне целта (луковицата).

След третиране може да почувствате зачервяване и / или затопляне на мястото на лечение, което е нормално и може да се охлади със студени мокри компреси, ако желаете. Препоръчва се да се избягват енергични упражнения, парфюмирани дезодоранти, силно хлорирани басейни и / или горещи джакузи, сауни и др. В продължение на 12 - 24 часа след лечението.