Всички категории

Техническа информация

Начало>Новини>Техническа информация

HOT НОВИНИ

Перманентна лазерна IPL епилация Ⅲ

Време: 2020-03-11 Хитове : 4

Какви са общите противопоказания, свързани с лечение с импулсна светлина? ... Кой не трябва да се лекува? Кой трябва да се лекува с повишено внимание?

Диабетици - тип I и тип II. Диабетиците като цяло имат нарушена имунна система, поради което са изложени на по -голям риск от забавено заздравяване и инфекция в случай на неблагоприятен ефект, поради което не са идеалните кандидати за лечение, но диабетиците от тип I рутинно се лекуват с импулсна светлина по безопасен и ефективен начин.

1-2103201PG1S2

Бременност - Бременните не са напълно противопоказани, но трябва да се има предвид, че те не са идеалните кандидати за лечение поради хормоналните и пигментационни промени, които могат да настъпят по време на бременност.

Менопауза - Жените в тази фаза от живота потенциално ще имат по -ниска резистентност, следователно по -голяма реакция към терапия, базирана на светлина. Менопаузата като състояние трябва да бъде оповестена в консултацията с клиента, за да могат да се направят съответните корекции в параметрите на лечението и инструкциите след лечението.

Хормонозаместителна терапия (ХЗТ) - В много случаи тези терапии насърчават растежа на косата, така че не са идеалните кандидати, тъй като резултатите са по -малко предвидими.

Хирзутизъм - състояние, характеризиращо се с неестествен растеж на косата, тези индивиди не са идеалните кандидати за трайно намаляване на косата. Когато лекувате тези индивиди, трябва да зададете реалистични очаквания за лечение. „Управлението на косата“ е най -добрият начин да се опишат процедурите в тези случаи.

1-2103201PG32J

Синдром на поликистозни яйчници (СПКЯ) - основно състояние, което може да повлияе на растежа на косата. Не е идеалният кандидат. Когато лекувате тези индивиди, трябва да зададете реалистични очаквания за лечение. „Управлението на косата“ е най -добрият начин да се опишат процедурите в тези случаи.

Химиотерапия - Пациентите, подложени на химиотерапия, непременно ще имат отслабена имунна система, което означава, че те не са идеални кандидати за интензивно лечение с импулсна светлина, освен ако не е минало достатъчно време от последното им химиотерапевтично лечение.

1-2103201PG4A5

Фоточувствителни лекарства-Някои фоточувствителни лекарства могат да засилят реакцията на интензивно лечение с импулсна светлина, включително зачервяване, възпаление и хиперпигментация. Те могат да включват ретин-А, лекарства за акне, противоракови лекарства, антидепресанти, мускулни релаксанти, успокоителни, антихистамини, антимикробни средства, хипогликемици и нестероидни противовъзпалителни средства. Важно е да се разкрие и документира изцяло всяко лекарство, което се приема преди получаването на пластира за импулсна светлина и последващото лечение.

Зачервена кожа - Не третирайте слънчево загоряла кожа, тъй като повишеното ниво на меланин в кожата може да причини непредсказуеми резултати, включително дългосрочни промени в пигментацията.