Всички категории

Техническа информация

Начало>Новини>Техническа информация

HOT НОВИНИ

Предпазни мерки колко знаете за домашна употреба ipl инструмент за епилация? (Първо)

Време: 2019-08-23 Хитове : 202

Какви са предпазните мерки за домашна употреба машина за епилация на ipl? Много млади дами казаха, че са почернели, след като са използвали машината за епилация Home ipl. Всъщност това се дължи на факта, че няма предпазни мерки след епилация.

Преди да използвате машината за епилация Home ipl, трябва да обърнете внимание на някои неща. Днес благородното разузнаване на Шенжен и приятелите се събират, за да разберат ...

Първо, домашният инструмент за епилация на ipl трябва да се обръсне преди употреба.

Преди да използват машината за епилация Home ipl, по-малките сестри трябва първо да обърнат внимание на бръсненето и най-добре е да се бръснете възможно най-кратко. Поради това енергията на домашната ipl епилация може да се приложи по-гладко върху космения фоликул вътре в кожата. Ако домашната употреба ipl епилация се използва директно без бръснене, ефектът от епилацията ще бъде значително намален.

1-2103201P10NIВторо, машината за епилация Home ipl трябва да се избягва след лятното излагане

Машината за епилация Home ipl е добра, но по-малките сестри трябва да обърнат внимание, за да избягват кожата след излагане на слънце. Защото след излагане има меланин в космените фоликули на нашите космени фоликули и кожата. Той може да активира повърхностните пигменти да бъдат активни, което може да доведе до по-дълбока пигментация или пигментация на кожата. Най-добрата епилация е да изберете през пролетта или зимата, защото кожата не е загарена и побеляла, а машината за епилация Home ipl може да играе роля в меланина на космения фоликул, който е по-насочен.

Трето, инструментът за домашна машина за епилация ipl трябва да обърне внимание, за да предпази очите, когато го използва

На пазара има някои машини за епилация Home ipl, които разчитат на лазери. Когато се използва машината за епилация Home ipl, ще има светлина. За да избегнете дразнене на очите, най-добре е да носите слънчеви очила.

1-2103201P1094J

Четвърто, домашната употреба ipl епилация трябва да обърне внимание на кожата, перпендикулярна на кожата

Когато по-малките сестри използват ipl обезкосмяване за домашна употреба, те трябва да обърнат внимание на инструменталния порт на домашния ipl инструмент за епилация, който е перпендикулярен на кожата, в противен случай той не може да излъчва светлина, като по този начин засяга ефекта на епилация.

Пет, машината за епилация Home ipl трябва да избягва използването на татуировки и дълбоки кожни участъци

В процеса на използване на машината за епилация Home ipl, по-малките сестри трябва да обърнат внимание, за да избягват частите с татуировки и по-тъмните части. Тъй като в тези части обикновено се събира голямо количество меланин, принципът на IPL (силна импулсна светлина) е да позволи на меланина да абсорбира силната светлина. След като пигментните клетки-майки са изложени на силна светлина, пигментът се разпада и се отделя повече меланин, за да се предпази. Това води до потъмняване на кожата.

1-2103201Р111517

Това е и причината, поради която хората с нормални тонове на кожата често се чувстват по-тъмни в краткосрочен план след игра.

Още предпазни мерки относно инструмента за епилация на ipl за домашна употреба и очаквайте с нетърпение Шенженското благородно разузнаване, което да сподели за вас следващия път ~