Всички категории

Техническа информация

Начало>Новини>Техническа информация

HOT НОВИНИ

Предпазни мерки колко знаете за домашна употреба ipl инструмент за епилация? (Следващ)

Време: 2019-09-03 Хитове : 162

В предишната статия въведохме предпазните мерки за използване на домашното IPL устройство за епилация. След това нека следваме благородната платина Шенжен, за да разберем следните предпазни мерки.

Шесто, Home ipl машина за епилация след употреба, обърнете внимание за укрепване на слънцезащитните продукти

След като дамите и сестрите са използвали ipl епилацията у дома, те трябва да обърнат внимание на укрепването на слънцезащитния крем. Това е така, защото предотвратява лазерната епилация от потъмняване поради пигментация. Обикновено трябва да излезете с дълги панталони, да покриете зоната за епилация и да нанесете слънцезащитни продукти или чадъри, за да избегнете излагането на слънце на лазерната епилация.

Освен това внимавайте да не плувате на открито през лятото, защото ултравиолетовите лъчи във водата са по-интензивни и е по-вероятно да причинят почерняване след депилация.

1-2103201P115B0

Седем, домашна машина за епилация на ipl, за да се избегнат продукти за грижа за кожата, съдържащи киселина след употреба

Младите дами, които използват машината за епилация Home ipl, също трябва да обърнат внимание на факта, че съдържащи киселина продукти за грижа за кожата като плодови киселини, използвани за избелване, не могат да се използват след епилация, тъй като кожата след епилация е особено крехка и чувствителна , а след това намазани Кисели продукти за грижа за кожата (лосиони за тяло, кремове и др.) дразнят кожата на зоната за епилация.

Осем, домашният инструмент за машина за епилация на ipl трябва да се избягва, когато се използва в раната

Когато по-малките сестри използват машината за епилация Home ipl, не забравяйте да използвате епилация на ipl на място, където има рана. Тъй като енергията на епилатора се стимулира към подкожната тъкан при раната, причинявайки възпаление и други подобни. В допълнение, фоточувствителната кожа, както и момичетата по време на бременност, трябва да внимават да не използват домашна епилация на ipl, тъй като фоточувствителната кожа, използваща домашна епилация на ipl, може да причини алергични реакции като еритем и сърбеж. Момичета, приятели по време на бременност, използването на ipl епилация ще предизвика дразнене.

1-2103201P30E20


Девет, когато използвате инструмента за домашна машина за епилация на ipl, обърнете внимание на една и съща зона и не облъчвайте непрекъснато

Когато използвате машината за епилация Home ipl, по-малките сестри трябва да внимават да не могат да осветяват непрекъснато в една и съща позиция. Тъй като многократното излагане може да причини увреждане на кожата, по-добре е да изберете цялото почистване веднъж и след това второто почистване.

Десет, Home ipl машина за епилация след употреба, обърнете внимание на нежното овлажняване

След всеки път, когато се използва машината за епилация Home ipl, по-малките сестри трябва да обърнат внимание на използването на някои прости хидратиращи съставки за тяло с нежна стойност на pH. Лосионът за тяло може да се използва за овлажняване и успокояване на кожата след депилация, за да не се промени кожата. Твърде суха, крехка и чувствителна.

1-2103201P11N36

Днес Noble Intelligence е тук за госпожица Амуей! Надявам се, че всяка млада дама може да се наслади на повече комфорт, удобство, безопасност и спокойствие в процеса на преживяване на машината за епилация Home ipl