Всички категории

Техническа информация

Начало>Новини>Техническа информация

HOT НОВИНИ

Запазете себе си от „момичета киви“

Време: 2021-08-05 Хитове : 9

Днес говорим за това кой се нарича „момиче киви“ и как те се отърват от него.

Киви момиче означава, чието окосмяване по тялото е много и прилича на плод киви. Нормално е да виждате от разстояние, но космати ръце и крака, когато гледате по -отблизо.

Всеки иска да носи хладни и освежаващи дрехи през толкова горещо лято и да извади всички къси ръкави, къси панталони и къси поли от гардероба.

За „момичетата киви“ те покриват космите по тялото през цялата зима, но трябва да ги покажат през лятото. Те са изпробвали всички начини за премахване на космите по тялото, но ефектът е по -малко от задоволителен. Ефективните начини могат да струват много пари. Това е тежест за „момичетата киви“, които все още са студентки, да харчат много пари за епилация. Как можем ефективно да премахнем космите, без да харчим много пари? Позволете ми да ви представя ефективен продукт за обезкосмяване, а именно M5 Home Use Ice Cooling IPL епилация за коса, произведена от Noble.

1615342364 (1)

Сега нека ви разкажа нещо за характеристиките и предимствата на този продукт, за да ви убедя в продукта, който ви представих.

1. Двойни охлаждащи плочи, двойни охлаждащи медни тръби и двойни вентилатори със сачмени лагери

2. Многофункционална глава: преобразуване с един ключ на функция за епилация/подмладяване на кожата

3. Две прикрепени глави (1 см²+2 см²), с магнитна подмяна

4. Безплатен ъгъл на регулиране, изходът за светлина е в средата

5. Функция за откриване на кожата, двойна гаранция за сигурност

6. Интелигентен автоматичен избор на енергия

7. Импортирана кварцова тръба, ефективна светлинна мощност до 500,000 XNUMX светкавици

8. Енергия до 26J

IPL действа благодарение на пигмента в косата, наречен меланин: подобно на тъмен чаршаф в горещ ден, меланинът помага на косата да абсорбира светлината от светкавиците, стимулирайки я да премине във фаза на покой.

Не е трудно „момичетата киви“ да имат проста и ефективна епилация. Косата на тялото ви ще се сбогува с вас, стига да имате M5 IPL устройство за премахване на коса за домашно ползване с ледено охлаждане.

Ако „момичетата киви“ настояват да използват IPL устройство за премахване на коса с Ice Cooling за премахване на космите, кожата ви ще стане по -гладка и по -чиста. Надявам се, че всяко „момиче киви“ може ефективно да премахне космите по тялото ви и да стане по -уверено и красиво в такова горещо лято.