Всички категории

Техническа информация

Начало>Новини>Техническа информация

HOT НОВИНИ

Стъпки към използването на домашната IPL епилация

Време: 2019-09-09 Хитове : 206

След като се сдобият с дългоочаквания инструмент за епилация на домашни фотони IPL, Noble Innovation Technology ще заведе всички към науката и технологията, за да използва метода и стъпките на домашното устройство за епилация на IPL фотони.

Второ, инструментът:

Инструмент за епилация за домашна употреба ipl

Второ, подготвителната работа преди използване на IPL устройство за домашна употреба за епилация

Метод / Стъпка 1:

Първо, наблюдавайте цвета на кожата си. Ако цветът на кожата е твърде тъмен, може да не е подходящо да се използва ipl епилация. Въпреки това може да се използва цветът на кожата на азиатците.

Метод / Стъпка 2:

Ако няма проблем с цвета на кожата, трябва да обръснете косата си. Внимавайте да не използвате устройството за скубане или крема за епилация. Ако го използвате, трябва да изчакате две седмици, преди да използвате устройството за епилация на ipl.

Метод / Стъпка 3:

След като бръснете косата си, избършете кожата си. Не прилагайте никакъв крем или гел, преди да използвате домашния ipl епилатор.

Метод / Стъпка 4:

Според опита на клиента на Noble, най-доброто нещо, което трябва да направите, е да обръснете косата с мокра и суха самобръсначка във ваната, след това да изсушите тялото и след това да започнете да използвате домашното устройство за епилация на ipl.

Трето, когато използвате домашно устройство за епилация на ipl

Метод / Стъпка 1:

Според инструкциите заредете, изберете интензитета на светлината и след това започнете епилация на ipl у дома. За да предотвратим залепването на силната светлина от домашната употреба на инструмента за епилация на ipl по очите, можем да носим слънчеви очила, за да управляваме процеса на епилация.

Метод / Стъпка 2:

Най-общо казано, първите четири пъти са веднъж на всеки две седмици, петият до седмият път са веднъж месечно, осмият до петнадесетият път на всеки три месеца и тогава има къде са дългите снимки. Според личната физика може да се коригира съответно.

Метод / Стъпка 3:

Целият цикъл е 18-24 месеца, което е доста дълго.

Четвърто, след използване на домашното устройство за епилация на IPL

Метод / Стъпка 1:

След епилация на фотони, за да предотвратите изсушаване на кожата, можете да нанесете лосион за тяло или овлажняващ лосион; обърнете внимание на слънцезащитата, не позволявайте излагането на кожата на слънце за дълго време.

Следователно домашната епилация на ipl не е толкова сложна, помниха ли по-малките сестри?