Всички категории

Техническа информация

Начало>Новини>Техническа информация

HOT НОВИНИ

Лятно евангелие, трябва да знаете устройството за обезкосмяване с точка на замръзване

Време: 2021-07-21 Хитове : 5

Лятото е тук, няма да има момичета, които са като " киви ", нали? За да облечете любимите си дрехи и да покажете уверено дългите си крака и ръце, първо трябва да премахнете космите по тялото си, за да станете по -красиви! И така, какви са методите за епилация? Всъщност има много методи за епилация, които могат да бъдат разделени на временна епилация и трайна епилация според ефекта.Например: бръснене, скубене, фотонна епилация и пр. Когато я използвате, трябва да изберете най -добрия метод за епилация според вашата ситуация и конкретни части. Нека научим за различните методи за епилация днес!

3

Бръсненето е най-подходящият метод за мързеливи хора, защото това е най-лесният и прост метод за епилация, но трае за кратко. Той не само не може да забави обхвата на растеж и скоростта на растеж на косата, но регенерираната коса ще изглежда по-плътна и по-грозна от оригиналната коса, защото току-що е пораснала. Следователно честото бръснене очевидно не е много надеждно.

Изскубването на косата също е често срещан метод в живота ни. Това е по-ефективен временен метод и продължава по-дълго от бръсненето, до около 10 дни. Болката от скубането е очевидна. Методът на скубане с клещи е подходящ за скубане на малко количество косми, а пчелният восък е подходящ за отстраняване на части, различни от бикини, и се използва най-вече на крайниците. Трябва да се отбележи, че методът за скубане на косата е лесен за предизвикване на дразнене или механично увреждане на космените фоликули, а нежеланите реакции също са чести, като причиняване на затваряне на косата, деформация на космените фоликули, деформация и понякога пигментация на кожата, фоликулит и друга кожа инфекции.

Устройство за обезкосмяване с домашна точка на замръзване - най-ефективният дълготраен метод за епилация

В момента това е много усъвършенстван и дълготраен метод. Устройството за епилация на точката на замръзване се основава на принципа на селективно фототермично действие. Светлината прониква в повърхността на кожата, за да поддържа космените фоликули при определена температура и дезактивира внимателно космените фоликули и околните стволови клетки, за да постигне дългосрочно премахване на космите. По време на опит с обикновена епилация на фотони, ще има неудобни преживявания като загряване на кожата, а устройството за обезкосмяване с точката на замръзване може напълно да избегне тези проблеми, позволявайки ни да премахнем космите, докато прилагаме функция за охлаждане с лед. Това е Евангелието за хора с чувствителна кожа.