Всички категории

Техническа информация

Начало>Новини>Техническа информация

HOT НОВИНИ

Предимствата на ледена охлаждаща епилация

Време: 2021-08-05 Хитове : 10

Епилация с охлаждане с лед е нов метод за премахване на космите, космите от всички части на тялото имат добър ефект на епилация, ако го използвате за премахване на косата. Епилация с охлаждане с лед се основава на теорията за селективна фототермолиза, използвайки импулсния режим и честотата на повторение на устройството, той прониква в подкожната мастна тъкан и директно действа в космения фоликул, след което може постепенно да повиши температурата в космения фоликул и леко инактивира космения фоликул, така че да инхибира растежа на косата.

WERF

За момичета, които обичат красотата, обезкосмяването с лед може да им помогне да спестят много време от премахването на космите в козметичния салон. Епилацията с охлаждане с лед е ефективна и почти може да премахне космите по тялото ви по кожата.

Епилация с охлаждане с лед е метод за безопасност за премахване на косми. Едва ли ще навреди на кожата ви, ако прочетете инструкциите внимателно и следвате стъпките в инструкциите, преди да го използвате. Всички части на тялото ви могат да бъдат премахнати, очаквайте окосмяването около очите. Можете да опитате епилация за охлаждане с лед, ако искате да премахнете космите по тялото., Има значение дали се страхувате от болка, защото тя е почти безболезнена. Препоръчва се да се ядат повече храни, богати на витамин С след отстраняване на охлаждане с лед, което може да подобри устойчивостта на кожата и да намали образуването на пигмент.

След използване на ледена охлаждаща епилация може да има някои нежелани реакции, които ще изчезнат след няколко часа. Ако кожата стане зачервена и подута, можете да я успокоите с лед и скоро кожата ще се нормализира. Ако не елиминира в рамките на 72 часа, моля, консултирайте се с лекар и спрете да използвате това устройство. След охлаждане с лед, обезкосмяване, трябва да намалите излагането на слънчева светлина, за да избегнете ултравиолетовата радиация върху кожата си и да почерните.