Всички категории

Техническа информация

Начало>Новини>Техническа информация

HOT НОВИНИ

Разликата между фотонното устройство за обезкосмяване, устройството за обезкосмяване с точката на замръзване и устройството за епилация на сапфирната точка

Време: 2021-06-09 Хитове : 13

Горещото време ни кара да носим поли и къси ръкави, но някои момичета с дебела коса не биха могли да го носят свободно. Момичетата искат да бъдат най-светлото място на улицата, но го правят"Не искам да бъда клюка на всички заради твърде много косми.

Тъй като търсенето на пазара продължава да се увеличава, на пазара има различни видове устройства за епилация. Поради неразбирането на продуктовите принципи и параметри, всеки има трудности при избора на устройства за епилация и е объркан, когато се сблъсква с различни устройства за епилация.

467

Днес ще разгледаме разликата между апарата за епилация на фотони, устройството за обезкосмяване с точката на замръзване и устройството за епилация на сапфира.

Нека първо да говоря за познатото устройство за епилация на фотони: епилацията на фотони използва селективната светлина (технология с широк спектър) на пиролиза на силен импулсен източник на светлина, за да се постигне ефектът от епилация. Фотонната епилация е меко, неинтервенционално лечение, осигурено от вътрешния лазер. Той използва поглъщането на специфични дължини на вълната на светлината от меланоцитите в космения фоликул, за да генерира топлина към космения фоликул, като по този начин селективно унищожава космения фоликул, като същевременно се избягва увреждането на околните тъкани, поради което се отстранява косата. По време на процеса на епилация можем да почувстваме болка, когато светлината изстреля, но различните хора имат различна толерантност към болката, не бихме могли да разберем колко болезнена е тя.

Точката на замръзване всъщност означава, че по време на процеса на обезкосмяване сондата на инструмента (с изключение на зоната на изхода за светлина) ще се охлади и ще образува слана. Когато докосне кожата ни, може бързо да охлади кожния епидермис и да накара кожата ни да се почувства обезболена. По този начин, когато изпитваме апарата за епилация, можем ефективно да премахнем косъма, без да чувстваме прекалено болка.

Устройство за обезкосмяване с точка на замръзване: най-голямата разлика в механизма между епилация на ледена точка и традиционна лазерна епилация е, че традиционната лазерна епилация изисква моментално високоенергийно изгаряне на космените фоликули, докато епилацията с ледена точка дезактивира нежно фоликулите, така може да постигне дългосрочна епилация без прекомерна стимулация. Избягвайте кожни болки или риск. Принципът на точката на замръзване не е труден за разбиране.

Устройство за обезкосмяване с точка на замръзване на сапфир: чрез обработката на сапфирен материал целият изход за светлина, който е в контакт с кожата, е в замръзващо състояние. Директно от източника на самата светлинна вълна, импулсната светлина преминава през изкуствения сапфир, постига всеобхватна защита от лед, за да облекчи болката.

След като научихте за трите вида устройства за епилация, кой от тях сте по-склонни да купите, когато избирате? Нобъл смята, че без значение какъв тип устройство за епилация ще изберете, стига да може да ви помогне ефективно да премахнете космите, е добре!