Всички категории

Техническа информация

Начало>Новини>Техническа информация

HOT НОВИНИ

Разликата между силен пулс в домашна употреба и инструмент за лазерна епилация

Време: 2019-09-19 Хитове : 132

Елате заедно с Шенжен Нобъл, за да поговорим за принципа на силното импулсно домашно използване или лазерна епилация. И двете са еднакви.

Почти всички цели за оптична епилация са космените фоликули. Космените фоликули съдържат меланин. След поглъщане на специфични дължини на вълната на светлината, меланинът ще се нагрее и ще взриви, като по този начин ще разруши космените фоликули. Меланинът след разкъсване ще се отдели с метаболизма на организма.

Следователно, за да се постигне задоволителен резултат, най-добре е да го направите, когато меланинът е най-много в космения фоликул, така че косменият фоликул да бъде по-лесно унищожен. Кога косменият фоликул има най-много меланин? Косата може да бъде разделена на три цикъла по време на процеса на растеж, периода на растеж, периода на регресия и периода на почивка. В периода на растеж космените фоликули ще произвеждат голямо количество меланин, така че можете да остържете областта, която трябва да се направи 2-3 дни преди епилацията.

Сега нека представим продуктите за оптична епилация, които в момента са популярни на пазара.

1. Интензивна импулсна епилация Интензивна пулсираща светлина

Нарича се още цветна светла епилация, наричана IPL. Силната импулсна домашна светлина е лидер в технологията за оптична епилация. Излъчваната от него светлина е светлина с определена дължина на вълната. Популярната честотна лента на пазара е 640-900nm, 640-1200nm и разликата не е голяма. Тъй като не е с фиксирана дължина на вълната, енергията по време на нейния процес на осветяване постепенно намалява по време на процеса на обработка. Лазерната епилация е с фиксирана дължина на вълната, така че енергията на един осветяващ процес остава непроменена. Това е най-голямата разлика между двете технологии. Ще го представя по-късно. Точно поради това импулсната светлина не е идеална за лечение на светъл цвят на косата.

Понастоящем няколко технологии за домашна употреба ipl за епилация на Shenzhen Noble Platinum се използват в силната импулсна светлинна технология. Те изглеждат мини, преносими, за постоянно използване, безболезнена епилация, домашна безопасност, бъдете сигурни. Животът на светлината е дълъг, а епилацията е дълготрайна. Струва си да се събира.

1-2103201P2054V

2. Лазерна епилация

Този диапазон е много по-широк. Нека първо изброим някои от най-популярните технологии за лазерна епилация на пазара.

а. Изумруденият лазер, известен още като Александритен лазер, има дължина на вълната 755 nm.

б. полупроводников лазер (диоден лазер), общата дължина на вълната е 808nm или 810nm.

° С. Дългоимпулсен лазер с дължина на вълната 1064 nm.

1-2103201P20AO

3. и т.н.

Домашните салони за красота са болници за пластична хирургия. По-често използваните са Александров лазер или полупроводникови лазери. Поради фиксираната си дължина на вълната и високата енергия, лазерите имат значителни ефекти при лечението на всички видове трайно обезкосмяване с цвят на косата. Но поради това цената му на лечение е много по-висока от обработката с импулсна светлина.

Всъщност, независимо дали става дума за силен пулс, използвана вкъщи светлина или лазер, ефектът е много оптимистичен за азиатците. Може да постигне трайна епилация. Рентабилно, лично препоръчвайте силна пулсова епилация за домашна употреба.

1-2103201P20Y46

И накрая, нека Шенжен благороден топло напомняне, всички, на какви въпроси да се обърне внимание след лечението, иначе ще има цвят.

1. Не пийте дразнещи напитки (чай, кафе)

2. Не яжте тежки вкусове (чили, оцет, соев сос), опитайте се да сте леки

3. Не забравяйте да обърнете внимание на слънцезащитните продукти. Козметиката също трябва да се използва с повишено внимание.

4. Пийте много вода.