Всички категории

Техническа информация

Начало>Новини>Техническа информация

HOT НОВИНИ

Историята на ipl photon технологията за подмладяване на кожата

Време: 2019-11-14 Хитове : 154

В началото технологията за интензивна пулсова светлина се използва в дерматологичното клинично лечение на кожни телеангиектазии и хемангиоми. По-късно е установено, че технологията със силна импулсна светлина е ефективна при лечението на пигментни петна по повърхността на кожата и подобряване на качеството на кожата.

Тогава се появи ipl подмладяването на кожата с фотони и бързо се популяризира в Европа и азиатските страни, включително Китай, и се превръща в новата мода на световната медицинска красота.

1-2103201Р415318

Подмладяването на кожата ipl фотон също се нарича технология за интензивна импулсна светлина.

Той действа върху кожата със силна импулсна светлина със специфичен диапазон от дължини на вълните, абсорбира се от меланина в тъканта и разширените кръвоносни съдове (червените кръвни клетки), разлага го и се екскретира чрез метаболизъм, като по този начин се постига лечение на червеното кръв, пигмент и ефект на петна.

След като интензивната импулсна светлина осветява дълбоката тъкан на кожата, кожната тъкан инициира възстановителен механизъм за пренареждане на дълбоките колагенови и еластични влакна, възстановяване на еластичността, облекчаване на бръчките по лицето, намаляване на порите, постигане на подмладяване на кожата.

1-2103201P41N93

Героите на технологията с интензивна импулсна светлина

Първо, той пробива ограниченията на традиционното лечение, може да бъде унифициран. Означава, че лечението може да бъде насочено към локални лезии и може да се насочи и към общия отдел и има уникален ефект върху пигментацията.

На второ място, той е безопасен и удобен. След лечение няма да има странични ефекти от традиционните техники за красота на кожата като оток и еритем. Процесът на лечение е прост и всяко лечение се обработва 5 пъти, всеки път около 20 минути. Можете да го направите у дома или по време на обедната почивка, когато работите.

1-2103201P4195R

Какво още

За разлика от други традиционни методи за грижа за кожата, ipl подмладяването на кожата с фотони е високотехнологична медицинска технология за красота.

Най-често срещаните приложения за подмладяване на кожата на ipl фотони са: лечение и устойчивост на пигментация и стареене на кожата, причинени от възрастта и излагането на ултравиолетови лъчи.

Ipl photon подмладяването на кожата е известно и като 30-годишна технология за красота на кожата в чужбина, главно поради различни кожни недостатъци: телеангиектазия, кожен еритем, промени в пигмента, фини бръчки, големи пори, кафяви петна, леки увреждания и др., Могат ефективно да се подобрят текстурата и еластичността на кожата, правейки кожата гладка, нежна и еластична.

Благороден фокус върху технологията за подмладяване на кожата на ipl фотони повече от 10 години, Нашето атрактивно IPL устройство за домашна употреба за епилация може да ви донесе невероятни преживявания и да разкраси тялото ви, да ви позволи да се насладите на лесен живот.