Всички категории

Техническа информация

Начало>Новини>Техническа информация

HOT НОВИНИ

Правилният начин да закупите устройство за епилация

Време: 2021-03-26 Хитове : 4

Преди да започнем темата, нека първо да поговорим за видовете устройства за епилация.

Най-популярните устройства на пазара са следните два вида устройства за епилация:

1. Инструмент за лазерна епилация

2. Домашно устройство за епилация на IPL

Устройството за епилация е разделено на домашен IPL (Intense Pulsed Light) тип и лазерен тип. Техният принцип и при двете епилация е еднакъв. „Селективен ефект на фотопиролиза“ е просто „използване на космения фоликул меланин за абсорбиране на светлинна енергия и след това нагряване на космения фоликул, като по този начин се унищожава косменият фоликул, за да се постигне целта за епилация“. В момента най-много устройства за епилация на пазара са IPL. Устройствата за лазерна епилация обикновено се използват в козметични салони и болници.

1-210326140022C5

Детайли Ръководство за закупуване на устройство за епилация:

Дължина на вълната:

Дължината на вълната на домашното устройство за епилация трябва да бъде повече от 510nm, в противен случай ефектът на обезкосмяване определено не е много добър, ако е под тази стойност.

Време на светкавица:

Броят на светкавиците на устройството за епилация се отнася до неговия експлоатационен живот. Висококачествените устройства за епилация обикновено имат над 200,000 300,000 светкавици. Колкото повече светкавици, толкова по-дълъг е експлоатационният живот. Сто хиляди светкавици се използват повече от десет години за обикновен човек. Ако устройството за обезкосмяване може да бъде повече от XNUMX XNUMX пъти, се смята, че то може да се използва от малки на големи.

Област на осветление:

По-лесно е да премахнете космите по цялото тяло, ако светлата площ е по-голяма. Светлинната площ на устройството за лазерна епилация обикновено е малка, но светлата площ на IPL устройството за епилация е малко по-голяма.

Енергийна плътност:

Като важен показател за измерване на ефективността на устройството за епилация, енергийната плътност също е много важен критерий за избор на устройството за епилация. Колкото по-висока е енергийната плътност, толкова по-добър е ефектът на обезкосмяване.

 

Това по-горе са основните точки, за да се прецени качеството на устройството за епилация. Сравнявайки тези параметри, за да сте сигурни, че няма да се чувствате безпомощни, когато избирате широка гама от устройства за епилация.