Всички категории

Техническа информация

Начало>Новини>Техническа информация

HOT НОВИНИ

Тайната на ipl епилация в домашни условия

Време: 2020-07-08 Хитове : 4

1-2103201PIT28

Първо трябва да разберем концепцията за перманентно обезкосмяване, трайно обезкосмяване: това, което всъщност означава, е, че косата не расте отново по време на цикъла на растеж на косъма, което хората обикновено разбират като никога растящо. Постоянната епилация в медицински смисъл може да бъде постигната, но ако е идеална, тя никога не може да бъде постигната по никаква технология.

Какво ще кажете за домакинската епилация на Noble?

Цената е умерена, качеството може да се сравни с Philips и други известни депилатори. Следователно може да се каже, че е с високо качество и ниска цена, в сила за 4 седмици. Внесеният материал, в сравнение с много депилатори, е домашен депилатор, достоен за обществеността.

Внесен ли е депилаторът Noble?

Корпусът на корпуса на Noble depilator е произведен в Китай, но качеството е високо и някои части вътре в тялото са внесени. Всъщност много чуждестранни марки също са свои собствени изследвания и разработки, търсейки Китай, така че продуктът е важен или практичен.

Как се използва инструментът за епилация?

В настоящия глобален пазар за епилация, лазерната депилаторна технология е призната за най-модерната технология за депилация, използването 4 седмици ще има очевидни промени и е безболезнено.

Какво ще кажете за епилация на Ipl?

IPL действа върху кожата, селективно се абсорбира от меланина в косата и температурата се повишава. Предполагайки, че не засяга нормалната кожна тъкан, коренът на косъма се карбонизира и разлага, а косменото зърно се инхибира, за да достави хранителни вещества към косата, така че да се постигне ефектът от трайно обезкосмяване. В момента това е най-научният и ефективен метод за депилация.

Принцип на депилатора

Депилаторът се основава на принципа на селективна фототермална динамика, чрез енергията на лазерната дължина на вълната може да премине през повърхността на кожата до корена на космения фоликул, в разрушаването на тъканната тъкан на космения фоликул, така че това е в растежа на косата беше изгорена.