Всички категории

Техническа информация

Начало>Новини>Техническа информация

HOT НОВИНИ

Какви са устройствата за епилация, използвани в козметичните салони?

Време: 2020-12-10 Хитове : 2

В този горещ летен ден думата епилация навлиза все повече в живота на всеки. Рекламите за ефекта от епилацията също са поразителни. Проектът за обезкосмяване също е класически бизнес, който отдавна се предава в салона за красота. И така, знаете ли всички за някои инструменти за епилация, използвани в козметичните салони?

Елате и следвайте това, което ще ви покажа след това, опитайте се да бъдете професионалист в салона за красота в бъдеще.

1-210326140022C5

1, 808 инструмент за лазерна епилация

Инструментът за епилация 808 се нарича още диоден лазер за епилация. 808 се отнася до дължината на вълната на светлината, използвана по време на епилация, е 808nm. Полупроводниковото устройство за лазерна епилация може да се третира като медицинско професионално устройство за епилация и понастоящем е най-широко използваното и най-ефективно устройство за епилация. Може да се използва върху чувствителна кожа, устни, бикини под мишниците и други части също може ефективно да премахне космите. Той използва силно концентриран енергиен лазер, при който 90% от енергията може да бъде погълната от космените фоликули, която се превръща в топлина, за да увреди дълбоко космените фоликули и ефектът на обезкосмяване е очевиден. Обикновено обаче са необходими 3-5 процедури, за да се постигне перфектен ефект на епилация. Освен това има ефект на избелване и намаляване на порите.

2. E лек инструмент за епилация

Инструментът за красота E-light е по-често срещан, той е многофункционален инструмент за красота, който не само може да постигне ефективно обезкосмяване, но също така може да бъде избелване, премахване на лунички, премахване на бръчки и други разкрасителни проекти. Но той има много функции, но не е перфектен, не е добър избор за хора, които имат само епилация. Ако основната ви цел за влизане в салона за красота е да премахнете космите, трябва да обърнете внимание. Ако козметикът представи, че оборудването им за епилация е E светлина, не забравяйте да напуснете решително

3. OPT инструмент за епилация

Това е интелигентна, неексфолиативна система за възстановяване на кожата, интегрираща епидермална технология за охлаждане, перфектна импулсна светлинна технология и RF радиочестотна технология. Принципът на действие е същият като този на точката на замръзване обезкосмяване. Принципът на селективна фотопиролиза на патентования силен импулсен източник на светлина се използва за абсорбиране на светлината на определена лента с дължина на вълната от меланоцитите в космения фоликул, за да накара космения фоликул да генерира топлина, за да разруши селективно космения фоликул. В същото време, излъчената топлина може да бъде отведена до дълбоката част на космения фоликул през напречното сечение на космения стълб за бързо повишаване на температурата на космения фоликул, като по този начин се постига ефектът на премахване на космите, като същевременно се избягват увреждания на околните тъкани .

Инструментът за красота OPT е инструмент за красота с относително висока производителност на пазара, ефектът също е очевиден.

И накрая, редакторът иска да каже, че ефектът от мащабните устройства за епилация в редовните салони за красота наистина е много добър. Но ако сте наистина заети или искате да си починете добре у дома през уикендите или има някакъв лимит с джоба ви, трудно е да издържите високата цена на салона за красота и се страхувате, че няма да имат достатъчно воля Решителен, не може да устои на промоцията на козметика за хранене.

Тогава ви препоръчвам да изпробвате IPL битовото устройство за епилация, което сега гори, цената няма да надвиши цената, която сте посещавали няколко пъти в салона за красота. Можете също така лесно и безопасно да завършите бизнеса с епилация у дома.

Освен това, времето за използване на устройство за епилация в домашни условия е в изобилие. Можете да го използвате не само за бъдеща консолидация на епилация, но и за кредитиране на вашето семейство и вашите приятелки. Така че вземете устройство за домашна епилация, което може да постигне повече.