Всички категории

Техническа информация

Начало>Новини>Техническа информация

HOT НОВИНИ

Какво е домашна употреба ipl епилация?

Време: 2019-07-29 Хитове : 171

С популярността на различни видове инструменти за епилация за красота, традиционната лазерна епилация постепенно се заменя с фотонна (импулсна отблясъци) технология за епилация. Днес Noble Innovation Technology кара всички да разберат и научат какво е фотонна епилация ~~~

Фотонната епилация е принцип на пиролиза на селективна светлина (техника с широк спектър), използваща силен импулсен източник на светлина за постигане на епилация. Лазерът отвътре осигурява нежно, неинвазивно лечение, което използва меланоцитите в космения фоликул, за да абсорбира светлината в определена лента, като кара космения фоликул да генерира топлина, като по този начин селективно унищожава космения фоликул, като същевременно се избягват увреждания на околните тъкани и премахване на космите . Ефект.

Технически принцип

Принципът на фотонната епилация е да се използва селективна фототермална пиролиза на патентован силен импулсен източник на светлина за осветяване на нормалния епидермис без увреждане. Прониква през кожата и достига корена на космения фоликул. Меланинът в космения стълб и космения фоликул се абсорбира и превръща в топлинна енергия. Висока температура на космения фоликул, когато температурата се повиши достатъчно високо, структурата на космения фоликул претърпява необратими увреждания, увредената коса и космените фоликули се отстраняват чрез естествен физиологичен процес и други околни тъкани не се увреждат, като по този начин се постига безболезнено премахване на космите.

Технически характеристики

Технологията за обезкосмяване на фотони е неексфолираща, неинвазивна технология за разкрасяване на фотони със следните характеристики и предимства:

1. Фотонната епилация е вид метод за обезкосмяване, при който всички методи за обезкосмяване имат малка болка. Резултатите от редица клинични проучвания показват, че повечето пациенти се чувстват просто „отскочени от ластици“.

2, предимството на фотонната епилация е, че епилацията е много задълбочена, използвайки лазерна енергия, за да проникне дълбоко в дермата и подкожната мастна тъкан, въздействайки върху дълбоките космени фоликули в различни части, за да премахне ефективно дълбоките косми от всяка част на човешкото тяло .

3, предимството на фотонната епилация не е да нарани епидермиса.

4, предимството на фотонната епилация е, че пигментацията след депилация е много близо до нашата кожа.

5, предимството на фотонната епилация е бързо.

6, времето за пулсиране на фотони за премахване на косми е твърде дълго, за да се коригира, предпазва кожата, като същевременно премахва космите с различна дебелина

7, квадратно голямо място, бързо премахване на космите, лазерната епилация може да ускори лечението.

техническа подготовка

Фотонната епилация използва съвременни високотехнологични средства, съчетани със съвременна медицинска красота. Ненормалният растеж на косата или хирзутизмът понякога е сезонен и може да бъде свързан с употребата на определени лекарства (като андроген) и космат синдром, което силно влияе на външния вид. Местата за обезкосмяване са концентрирани основно върху подмишниците, горните и долните крайници и горната устна на женския, мъжкия глезен, шията и гърдите. Ключът към инхибирането на растежа на косата е точното унищожаване на два важни компонента на космения фоликул, а именно издутината на косата и дермалната папила. Днес, с бързото развитие на медицинските технологии, се роди нова технология за обезкосмяване - фотонна епилация.

Принцип на използване

Принципи на фотонната епилация: Енергията на пулса и широчината на импулса са зададени на (35-50 J / cm2) (25-30 ms). Контактите на дръжката трябва да са нежни и да не се припокриват и ще осветяват всяка третираща зона.

С бързото развитие на лазерната наука в медицинската красота, лазерната красота се превърна в нова мода, някои кожни лезии, които по-рано се лекуваха трудно или имаха лоши терапевтични ефекти. В днешно време могат да се получат добри резултати, особено при отстраняване на хемангиома. Дерматология на кожата, разширени вени, пигментни петна, епилация, бръчки и други яки за красота на кожата! Домейнът е постигнал задоволителни резултати. Фотонната епилация прави красотата красива и вече не е мечта.

Noble Innovation Technology ще се стреми да прави иновации и да създава по-съвършени продукти за епилация на фотони, за да направи тази красива мечта за вас!