Всички категории

Техническа информация

Начало>Новини>Техническа информация

HOT НОВИНИ

Какво е RF?

Време: 2019-09-30 Хитове : 138

RF е радиочестота. Това е високочестотна електромагнитна вълна, която може да внесе електромагнитна енергия в дермалните слоеве на кожата, да стимулира дермата, да загрее колагена до 45 ~ 60 ℃, да активира свиването и регенерирането на колаген, да увеличи дебелината и плътността, така че може да стегне и повдигне отпуснатата кожа, да премахне бръчките и белезите, да направи кожата еластична и лъскава. Нарича се още Thermage.

1-2103201P221W2

Ефикасност на продукта

RF възстановяване на кожата

Радиочестотната (RF) красота е нов и нехирургичен метод за красота. Той използва капацитивен свързващ електрод, за да предава радиоенергия и да произвежда електромагнитно поле през повърхността на кожата в подкожната тъкан, за да направи кожата бяла и нежна, радиочестотният термичен ефект може да увеличи кръвообращението, да ускори метаболизма, да подобри местното хранене на тъканите, да подобри ензимната активност .

Дълбоко проникване

RF има силна функция при дълбоко проникване; с продукта за грижа за кожата, включващ "активната функция за възстановяване на гени", ефектът от дълбоко проникващо кърмене ще бъде по-добър. Под комбинирания ефект и на двете, за стимулиране на дълбоката регенерация на колаген в кожата и възстановяване на меките тъкани, обновяване на кожата, за да се получи козметичен и антиейдж ефект.

1-2103201P2229A

Вибрационен масаж

Използването на механична вибрация на човешкото тяло за извършване на физическа стимулация на тялото, за постигане на много ефект като изчистване на меридианите, помиряване на Ци и кръв, успокояване и спиране на болката, насърчаване на кръвообращението, премахване на умората, отпускане и озаряване на кожа и др.

Грижа за инфрачервената светлина

Дължината на вълната на инфрачервената светлина е 880 nm, тя е невидима за очите. Инфрачервената е много силна пропускливост на живота електромагнитни вълни, може да проникне в тялото подкожна тъкан 15 мм, ще произведе резонанс и ускоряване на метаболизма на човешките клетки. Когато инфрачервената абсорбция от телесната тъкан, ще има топлина, която прави тялото удобно и полезно, също така може да проникне в човешката тъкан и да възстанови човешките клетки, инфрачервената функция има за цел да активира активността на биологичните макромолекули, да подобри кръвообращението,

засилват метаболизма, противовъзпалително, детумценция и други здравни ефекти.