Всички категории

Техническа информация

Начало>Новини>Техническа информация

HOT НОВИНИ

Каква е разликата между лазерната и IPL епилация? (ЧастⅢ)

Време: 2019-12-12 Хитове : 133

Резултати от IPL и лазерна епилация

Нито IPL, нито техниките за лазерна епилация дават незабавни резултати. За разлика от кола маската и конците, вие няма да излезете от сесията с напълно гладка кожа без косми. Вместо това космите ще отпаднат, тъй като умират през следващите няколко седмици, а тези, които не са били засегнати поради етапа на цикъла на растеж, в който са били за първото лечение, ще изискват друга сесия (или повече). Все пак ще можете да се бръснете между сесиите, тъй като не е необходимо да имате време за израстване.

1-2103201Р539605

Предимството както на IPL, така и на лазерната епилация от кола маска и резба е, че с времето ще постигнете трайно намаляване на растежа на косата. Космите, които растат, ще се справят по-бавно, така че няма да е необходимо да се бръснете толкова често. Те също така вероятно ще отслабнат отново и по-малко разбира се. Те дори могат да станат по-бледи, така че са по-малко очевидни.

Повечето хора откриват, че могат да постигнат трайна загуба на коса от третирани зони след между 1 и 10 процедури, със средно 6 сесии за адекватни резултати. Независимо от метода, който изберете, може да се наложи периодично да правите допълващо лечение на всеки няколко месеца или годишно, но вероятно ще забележите огромна разлика в намаляването на растежа на косата.

1-2103201Р541621

Домашни лазерни и IPL устройства

Сега на пазара се предлагат множество домашни комплекти за IPL и лазерна епилация, много от които са изчистени от FDA. Те използват същата технология, която използват дерматологичните клиники и салоните на кожата, но са проектирани специално, така че да бъдат безопасни за използване от неквалифицирани и неквалифицирани лица. Използвайки същата наука като професионалните машини, те могат да постигнат страхотни резултати на много по-достъпна цена и да ви позволят да третирате кожата си, без да се налага да напускате къщата.

1-2103201P5424L

Повечето са достатъчно малки, за да бъдат опаковани в куфар, така че можете да ги вземете и да се поглезите в движение. За да разгледате някои от най-добрите налични комплекти за лазерно и IPL обезкосмяване у дома, разгледайте нашето описание на продукта.