Всички категории

Техническа информация

Начало>Новини>Техническа информация

HOT НОВИНИ

Каква е разликата между ipl устройството за епилация в домашни условия и ipl устройството за епилация за агенция за красота?

Време: 2019-10-28 Хитове : 161

1, външен вид

Често срещаните стилове за домашна употреба на ipl инструменти за епилация са тип пистолет за сканиране или сешоар, който е с малки размери и удобен за носене. Устройството за епилация ipl на агенцията за красота е предимно на пода, наричано още инструмент за вертикална епилация.

1-2103201P312G6

2, принципът на епилация

Епилаторът ipl на устройството за епилация за домашна употреба ipl и агенцията за красота имат същия принцип.

Структурата на косъма и космените фоликули е богата на меланин и цветът му е много по -дълбок от околната кожа. Когато проникващият лазер влезе в кожата, светлината се разпръсква в кожата. Разсеяната светлина действа върху космения фоликул и се абсорбира избирателно от меланина в космения фоликул. Меланинът абсорбира светлинната енергия и я превръща в топлинна енергия, което повишава температурата на космения фоликул ... Когато достигне определено ниво, структурата му претърпява необратими увреждания, а космените фоликули се денатурират и атрофират и вече не растат, като по този начин се постига ефект на епилация.

1-2103201P314I7

3, енергия за епилация

Силата на устройството за епилация в домашни условия и устройството за епилация за красота ipl са различни. Устройството за епилация ipl на агенцията за красота обикновено може да достигне 500-600 вата, а нашето устройство за епилация в домашни условия е 20-30 вата. Поради различната мощност, енергията между тях е различна. Енергията определя ефекта и интензивността на епилация. Следователно ефектът от епилация на ipl устройството за епилация на агенцията за красота ще бъде по -добър и по -силен от този при домашна употреба. Въпреки това, домашното устройство за епилация ipl е по -безопасно от устройството за обезкосмяване на красивото тяло.

1-2103201P3154N

4, време за епилация

Тъй като ефектът от епилация на ipl устройството за обезкосмяване на агенцията за красота е по -добър от този на ipl устройството за епилация за домашна употреба, съответно, на ipl устройството за епилация на агенцията за красота отнема по -малко време за премахване на космите от домашния ipl апарат за епилация. Но няма да има голяма разлика и ще са необходими множество лечения.

5, цената

Общият ценови диапазон за домашни ipl устройства за епилация варира от 200 до 3,000 юана, въпреки че има и други цени, повечето са в този диапазон. Устройството за епилация ipl на агенция за красота обикновено има цена от десетки хиляди.

6, други

Обхватът на дължината на вълната на домашния ipl епилатор обикновено е 500-700 nm, а ipl епилаторът на агенцията за красота обикновено има диапазон на дължината на вълната 500-1200 nm. Независимо дали става въпрос за устройство за епилация ipl за домашна употреба или за фотосинтетично устройство за епилация за козметична машина, той има определен инхибиращ ефект върху растежа на косата след отстраняване на косата. И тъй като различните дължини на вълните действат върху различните слоеве на кожата, дължината на вълната, която може да се депилира, също се постига и се получава ефектът от акне върху кожата.