Всички категории

Техническа информация

Начало>Новини>Техническа информация

HOT НОВИНИ

Каква е разликата между „светлината“ на устройството за обезкосмяване ipl за домашна употреба?

Време: 2019-08-20 Хитове : 218

1. Лазер: В строгия смисъл на лазера, лазерът, за който козметичният магазин обикновено казва, е това. Обикновено се използват в професионални медицински болници за красота, домакинските инструменти за епилация не се използват често, тъй като неговата извънгабаритна характеристика е, че лазерната епилация е много болезнена и неговите показатели за безопасност са относително ниски.

1-2103201P102Q7

2. IPL: Силна импулсна светлина и фотони. След осветяване на кожата, тя може да затвори необичайни пигменти, да унищожи космените фоликули, да стимулира регенерацията на колаген и други разкрасяващи кожата ефекти. Използва се като средство за избелване, екхимоза и стягане. Сега се използва от оборудването за обезкосмяване в домашни условия за премахване на космите по тялото, а също и за подмладяване.

(G1, M2, M3 на Noble home ipl инструмент за епилация използва тази технология)

1-2103201P1035cНяколко продукта home ipl инструменти за обезкосмяване на Noble, малък размер, изискан външен вид, мини, преносим, ​​безболезнена епилация, средна светлинна мощност 400,000 XNUMX пъти, също наистина постоянна семейна епилация, унисекс, цяло тяло. Домашна употреба ipl епилация, еднократна инвестиция, употреба през целия живот, веднъж завинаги, заслужавате го.

3. HPL: Технологията за лазерна епилация на Home Light е лазер за домашна употреба, разработен от Израел. Същото като принципа на IPL. Когато светлинните вълни осветяват тъканта, пигментът върху косъма поглъща избирателно по-голямата част от светлината, докато околната тъкан не се нагрява. Меланинът върху косата е отговорен за абсорбирането на светлинните вълни и генерирането на топлина, което в крайна сметка спира растежа на косата. Това е относително бърза и ефективна технология за епилация.

1-2103201P21V24

4. ELOS: Това казваме E светлина. Това е нова технология, която комбинира IPL и биполярно радиочестотно излъчване (техника, често използвана в козметичните инструменти) за селективно синергизиране на кожата и подмладяване на кожата. Доказано е, че комбинацията от IPL и радиочестота за епилация е безопасна и ефективна и е с 20% по-ефективна от IPL самостоятелно.