Всички категории

Техническа информация

Начало>Новини>Техническа информация

HOT НОВИНИ

Какъв е принципът на RF, приложен към красотата?

Време: 2019-06-25 Хитове : 174

RF е съкращение за радиочестота, което се отнася до електромагнитната честота, която може да се излъчва в космоса. Накратко, с невидимото електромагнитно поле, предаващо енергия, толкова малка, колкото влагането на сърцето за лечение на аритмия, толкова голяма, колкото сателитната комуникация, може да използва радиочестота.

Принципът на RF, приложен към красотата (еднополюсен, биполярен, многополюсен).

Когато работи, RF инструментът за красота ще изпраща електромагнитни вълни към подкожната тъкан, за да организира съпротивлението срещу електромагнитни вълни, така че водните молекули в тъканта да предизвикват мигновено високоскоростни трептения. Йоните с различни размери, маси, заряди и скорости се търкат един в друг или в околните. Триенето на средата генерира топлина. Когато топлината достигне 55-70 ° C, колагеновите влакна в дермата ще се свият и ще стимулират дермата да образува нови колагенови влакна. Чрез някои медицински тестове може да се каже, че радиочестотата е относително безопасен и ефективен начин за премахване на бръчките. Досега RF инструментите за красота на пазара са грубо разделени в три категории, еднополюсни RF, биполярни RF и многополюсни RF.

1-2103201P0505A

(1) Униполярна RF:

Това означава, че положителните и отрицателните нива не работят в един и същ интерфейс. Тоест единият полюс действа върху кожата ви, а другият полюс е свързан със земята. Енергията, излъчвана от електромагнитната вълна от електрода, действа дивергентно под кожата. Дълбочината на проникване през телесната тъкан е неконтролируема и е по-подходяща за дълбоко лечение. Нуждаете се от много професионален контрол, не е подходящ за дома.

(2) Биполярно RF:

Това е лесно да се разбере, положителните и отрицателните две нива работят в един и същ интерфейс, тоест контактите на двата полюса са на една и съща повърхност на кожата. Между двата етапа под кожата се простират безкраен брой свързани криви линии на магнитно поле. Когато биполярният RF действа върху кожата, обхватът на магнитното поле е активната зона. Дълбочината на биполярното радио е относително проста, обхватът на действие е тесен и колкото по-кратко е разстоянието между двата етапа, тоест частта от магнитното поле, най-близо до епидермиса, толкова по-висока е енергийната интензивност, което е лесно за да причините изгаряния на повърхността на кожата, така че в същото време е необходимо непрекъснато да охлаждате кожата.

(3) Многополюсен RF:

Именно поради ограниченията на биполярното RF приложение към домашното оборудване за красота, марките са направили различни подобрения, базирани на принципа на биполярния RF, който може да е по-подходящ за комбиниран биполярен RF. Всъщност многократното биполярно действие действа едновременно или промяната на всеки електрод се контролира от технологията, така че линиите на магнитното поле, генерирани между електродите, да взаимодействат помежду си, като по този начин разпределението на енергията става по-равномерно.

Следователно не е, че има няколко контакта, които са няколко полюса на RF, а повече контакти се разпределят в положителни и отрицателни електроди, а електромагнитното поле също се генерира между положителните и отрицателните електроди.

Noble - доставчик и производител на устройства за здраве и красота от Китай. Предлага RF устройства за красота за домашна употреба, IPL машина за епилация за домашна употреба и други устройства за красота за домашна употреба.

OEM & ODM и търговия на едро е на разположение. Добре дошли, за да видите повече подробна информация на нашия уебсайт. Ако се интересувате, моля не се колебайте да се свържете с нас.