Всички категории

Техническа информация

Начало>Новини>Техническа информация

HOT НОВИНИ

Що за опит е момичетата да имат космати крака

Време: 2021-04-09 Хитове : 636

Някои нетигени се шегуваха: поради храстите си косми на краката дори комарите не могат да влязат; ако момче види дебел слой коса на краката, тя наистина ще се смути да намери място, където да се пробие.

За да се „справят“ с космите по краката, някои момичета възприемат прости и груби методи за епилация: директно остъргване с нож, но това лекува симптомите не от първопричината. Скоростта на остъргване никога няма да навакса растежа на космите по краката и може да бъде случайно надраскана; Някои момичета използват крем за епилация. Тук напомням на всички, че принципът на крема за епилация е да се използват химикали за разтваряне на структурата на косъма, което трае за кратко и може да причини алергии. Някои хора дори се опитаха да използват пинсета, за да извадят един по един или да залепят лента и т.н.

Що за опит е момичетата да имат космати крака

Днес искам да говоря за най-популярната лазерна епилация през последните години. Лазерната епилация се основава на селективно фототермично действие. Той използва меланин като основна цветна основа за абсорбиране на енергия, унищожаване на космения фоликул и предотвратяване на регенерацията на косата.
1-210409154252418

В сравнение с традиционното бръснене, пчелен восък, крем за епилация и др., Лазерната епилация може да постигне целта на дълготрайната епилация, но тъй като около 30% от нормалната човешка коса е в латентния период, лазерът всъщност няма ефект върху косата в латентния период, така че след определен период от време косата в латентния период ще порасне отново.

Трябва да ви напомня, че не всеки е подходящ за лазерна епилация. Препоръчително е да не го правите в следните ситуации:

1. Хората, които са твърде млади;

2. Бременни жени;

3. Кожа, която е била изложена на слънце наскоро или е била почерняла;

4. Хора, които наскоро са използвали чувствителни към светлина лекарства и имат фотоалергични реакции;

Освен това, преди лечение с лазерна епилация, е забранено да се използват методи за скубане и кола маска за премахване на космите, за да се избегнат епидермални увреждания.