Всички категории

Техническа информация

Начало>Новини>Техническа информация

HOT НОВИНИ

Какво трябва да се отбележи в домашното устройство за епилация, използвайки?

Време: 2018-10-10 Хитове : 161

Епилационните устройства за домашна употреба стават все по-популярни за хората, които искат да се отърват от нежеланото окосмяване. Какво трябва да се отбележи за хората, използващи домашно устройство за епилация?

1. Въпреки че е домакинско устройство за епилация, все пак е опасно. Обърнете внимание на това. Бръснете се преди употреба, или ще усетите изгарянето на косата. Използвайте слънчеви очила, когато е необходимо, за да изолирате светлината от машината и да избегнете увреждане на очите.

2. Устата на инструмента трябва да е перпендикулярна на кожата. Не оставяйте светлината да изтече навън. Ако позата е грешна, обърнете внимание на напомнянето на инструмента.

3. Избягвайте татуировки, черни зони или зони с дълбоки тонове на кожата, защото те не са подходящи.

4. След приключване, това е предимно слънцезащитен крем и не избърсвайте твърде много продукти, съдържащи киселина, което лесно дразни кожата.

5. Има рани или чувствителни към светлина, а момичетата по време на бременност не са подходящи за употреба.

Машината за обезкосмяване за домашна употреба е по-достъпна и удобна в сравнение с лечението за епилация в болница. Нещо повече - безболезнено е. Ако искате да намерите професионален производител на OEM или ODM устройство за епилация за домашна употреба, ние имаме капацитета да проектираме и произвеждаме устройство за епилация. Ние предлагаме трайното и достъпно устройство за епилация. Ако се интересувате, моля не се колебайте да се свържете с нас. Нашият имейл: [имейл защитен]

</