Всички категории

Техническа информация

Начало>Новини>Техническа информация

HOT НОВИНИ

На какво трябва да се обърне внимание при използване на домашния епилатор

Време: 2020-11-05 Хитове : 4

Преди да използвате домашен депилатор, важно е първо да се обръснете, и за предпочитане възможно най-кратко. Това позволява енергията на домашния депилатор да работи по-успешно върху космените фоликули вътре в кожата.

Във всички инструменти за епилация, колкото по-голяма е енергията, толкова по-добър е ефектът на епилация. Колкото по-голяма е обаче енергията, толкова по-голяма е болката! С по-ниската енергия, използвайте я повече пъти, можете да постигнете същия ефект.

79

Момичетата, които използват домашен депилатор, трябва да се погрижат да засилят защитата си от слънцето, тъй като това ще попречи на зоната на лазерната депилация да почернее поради пигментацията.

В допълнение, ефективното време на различните места не е еднакво, косата на подмишниците и косата на краката трябва да са относително бавни, обикновено се нуждаят от 2-4 седмици употреба, хората с много косми може да се нуждаят от повече от седмица, преди да могат ясно да възприемат това скоростта на растеж на космите се е забавила и епилацията все още е дългосрочен процес.