Всички категории

Техническа информация

Начало>Новини>Техническа информация

HOT НОВИНИ

Какво да направите, ако се нараните след лазерна епилация

Време: 2020-11-04 Хитове : 3

Хората в бранша знаят, че устройството за лазерна епилация 808 е признато за една от най-добрите машини за епилация и обикновено големите болници или салони за красота използват този вид оборудване. Работата на този вид машина обаче изисква помощта на професионален персонал, в противен случай тя е склонна към инциденти. За някои хора с чувствителна кожа, дори ако работата на инструмента е правилна, това ще причини относително големи щети на кожата. Сериозните наранявания могат да причинят пигментация, дори мехури и лек еритем.

И така, какво трябва да направим, ако срещнем такива неща?

82

1. Ако става въпрос за много тежки мехури, препоръчително е да потърсите помощ от лекар, в противен случай раната лесно ще се зарази.

2. Пигментация, трябва да спрете лечението за епилация и обикновено трябва да избягвате директните ултравиолетови лъчи. Обърнете повече внимание на овлажняването, за да ускорите възстановяването на кожата. Обикновено отнема около месец за почивка.

3. При зачервяване и подуване е необходимо да се намали излагането на слънце. Ако е възможно, можете да направите повече пакети с лед или овлажнители. По принцип почивайте 3-5 дни.