Всички категории

Техническа информация

Начало>Новини>Техническа информация

HOT НОВИНИ

Защо не мога да използвам домашния ipl контакт на устройството за епилация на саркома?

Време: 2019-07-29 Хитове : 153

Нека Noble ви донесе защо не можете да използвате домашния ipl контакт на устройството за епилация на саркома?

Пигментираният невус може да бъде разделен на вроден и придобит, който може да съществува при раждането, но често започва след двегодишна възраст. Може да се появи в кожата и лигавиците навсякъде в тялото. В зависимост от местоположението на пигментирания невус в кожата, той може да бъде разделен на гранични хребети, смесени храчки и интрадермални храчки.

Домашното устройство за епилация на ipl използва главно слаба импулсна светлина, за да постигне ефекта на епилация, който генерира топлина. Когато устройството за епилация се натъкне на нашите хлебарки, топлината ще се удвои, което вероятно ще причини изгаряния. В същото време причиняваме кожни инфекции. Ако ситуацията е сериозна, това ще доведе до рак на кожата.

Домашното устройство за епилация на ipl премахва главно космите по тялото и ако храчките са неравен. Тогава кожата ще бъде повредена, затова препоръчваме да избягвате черния скорпион, когато е твърде окосмен. Ако наистина причинява увреждане на кожата, тогава трябва да ядете лека, не яжте пикантна пикантна храна.

Иновативното напомняне на Нобел, когато използваме домашното устройство за епилация на ipl, трябва да се опитаме да избегнем недостатъците и неравномерните части на тялото, за да не причиняваме ненужни увреждания на кожата.

Всъщност нашето домашно устройство за епилация на ipl има не само функцията за епилация, нека разгледаме трите функции на устройството за епилация.

1, Епилация (HR)

Beauty System може да се използва в уюта и уединението на собствения ви дом за лечение на нежелана коса. Клинично е доказано, че домашното устройство за епилация на ipl е безопасно и ефективно за всички тонове на кожата и нежно, лесно за използване. Можете да изпитате свободата на копринената, гладка кожа без неприятностите с бръсненето и кола маската само за минути в едно лечение.

2, Подмладяване на кожата (SR)

IPL действа върху кожата и ще произведе топлинен ефект и ще помогне за стимулиране на фибробластите да произвеждат нов колаген и еластични влакна, да ускорят кръвообращението, да подобрят еластичността на кожата, да намалят бръчките, като по този начин подмладят кожата.

3, Премахване на акне (AR)

IPL действа върху кожата и убива бактериите и разгражда меланина, след което ги абсорбира или изпраща извън тялото, докато следите от акне изчезнат. Целият процес е бърз, без никакви странични ефекти или лекарства.